Wysłany: Pon Gru 21, 2009 5:21 pm Temat postu: www.radiofonia.fm - kilka audycji godnych polecenia
od pewnego czasu na antenie akademickiego radia www.radiofonia.fm
można posłuchać muzyki prezentowanej przez forumowych członków
(na razie) lista wygląda tak
wtorek 22:00-00:00
serwis muzyczno-inspiracyjny Ktoś Cię Kocha pod redakcją Eltrona Johna
ostatnio mniej rozmownego (wyjątkiem audycje z udziałem gości, np. Pięknego Chłopca czy J-sona) ale dzięki temu dostajemy 2hrs continuous disco mix
niedziela 13:30-15:00 mikstejp, czyli jak sama nazwa wskazuje mało gadania, dużo eklektycznego miksowania
tak jak ww. KCK mikstejp powstaje na 2x1210mk2+djm400 w czasie rzeczywistym :p
a selekcję przygotowuje Kid Buttons oraz ja www.facebook.com/mikstejp - newsy, tracklisty
www.soundcloud.com/mikstejp - ostatnie miksy do nielegalnego pobrania
http://mikstejp.4shared.com/ - nielegalne archiwa
ps. jesteśmy otwarci na featuringi live bądź via interwebz - mikstejp (at) gmail.com
z innych audycji mogę polecić wtorkowe pasmo wieczorne - Edee Dee i Dokuro prowadzą Muzykodelię od 19 do 20, potem zabawny Funk o'clock czyli dwie dziewczyny w dwie godziny, a także piątkowe Klubowe Cyny z Electrocandy DJs!
mnie tam głosu Eltrona (koleżanki mówią, że taki romantyczny) trochę brakuje, ale za to piękną muzykę gra. Nie ma co, melodia jest. Za to Mikstejp trochę nie w mojej porze ale jutro dam z siebie wszystko.
może i genialna, mi się taka inwazja podoba
nikt nie słucha co prawda (nie mówię o KCK)
ale przynajmniej ktoś ściąga
btw. uaktualniłem spis, info i linki
dodatkowo chciałem polecić audycję Bendy w poznańskim radiu Afera - Leżakowanie trwa od 19 do 20 w niedziele. Wiecie ocb, bo grał na pierwszym Diggin Party we Wro. Jeśli nie, to podpowiem, że wszystko, co 'gillesopodobne'. Ostatnio wychwyciłem Badu, Little Dragon, Silhouette Brown i Jose Jamesa np.
przy okazji - jeśli udzielacie się na antenie jakiegoś radia - może zareklamujcie się w tym wątku (zmienię nazwę)?
np. ROXY FM udziela anteny kolektywowi Soul Service (na forum 3/4, czyli Papa Zura, Misty i Burn Reynolds) - poniedziałki od 23ej do północy (tu wiadomo - Boogaloo, Bollywood Funk, Afrobeat, Hip-Hop, Soul, Reggae, Ska, Disco, Jazz, Blues).